Όταν η Γιάννα συνάντησε τη Δήμητρα

Η Δήμητρα δούλευε για χρόνια ως γυμνάστρια. Η Γιάννα σπούδαζε χορό. Η Δήμητρα άρχισε να αντιμετωπίζει μυοσκελετικά προβλήματα από τις εντατικές προπονήσεις και αποφάσισε να στραφεί στο Pilates. Η Γιάννα αποφοιτώντας από την επαγγελματική σχολή χορού Άννα Πέτροβα άκουσε τη συμβουλή της δασκάλας της για να βελτιώσει το «κέντρο» και την τεχνική της και αποφάσισε να στραφεί στο Pilates.

Οι δύο τους συναντιούνται στη σχολή Pilates Art Action της Χριστίνας Πολύζου το 2005. Ξεκινούν μαζί την εκπαίδευση και την πρακτική τους για ενάμιση χρόνο και αποφασίζουν να παραμείνουν στον χώρο διδάσκοντας τη μέθοδο για τέσσερα χρόνια. Το Pilates είναι πλέον η κοινή τους αγάπη.

Το 2011, η Δήμητρα αποφασίζει να ανοίξει τον δικό της χώρο. Η ανταπόκριση του κόσμου ξεπερνά τις προσδοκίες της και σύντομα χρειάζεται βοήθεια. Καλεί την Γιάννα να ενώσουν τις δυνάμεις τους, αφού υπάρχει ήδη ανάμεσα τους εμπιστοσύνη και αλληλοεκτίμηση. Το Studio γίνεται ακόμα πιο δημοφιλές, αυξάνεται ο αριθμός των αθλούμενων κι αυτό οδηγεί στην αλλαγή του χώρου και στην στελέχωση του studio με καινούργιους δασκάλους.

Από το 2015, στεγάζουν και διαδίδουν την αγάπη τους για το Pilates σε έναν άρτια εξοπλισμένο, σύγχρονο χώρο στην καρδιά της πόλης. Και το ταξίδι συνεχίζεται με το ίδιο όνειρο πάντα, να προσφέρουν μέσα από τη μέθοδο σωματική και πνευματική υγεία και να μην πάψουν ποτέ να εξελίσσονται οι ίδιες και οι μαθητές τους παρακολουθώντας συνεχώς τις επιστημονικές εξελίξεις στον χώρο της άθλησης.